дигитрон

Прикажени се 4 продукти

 • 0 out of 5

  Дигитрон ДГ1000

  392,00 ден
  • метална конструкција
  • 12 цифрен екран
  • стандардни математички функции
  • мемориски клуч
  • дупла нула
  • можност за корекција
  • двојно напојување батерија и соларно
  • големина 187 х 147 х 35 мм.
  Quick View
 • 0 out of 5

  Дигитрон ДГ1000

  392,00 ден
  • метална конструкција
  • 12 цифрен екран
  • стандардни математички функции
  • мемориски клуч
  • дупла нула
  • можност за корекција
  • двојно напојување батерија и соларно
  • големина 187 х 147 х 35 мм.
  Quick View
 • 0 out of 5

  Дигитрон ДГ900

  260,00 ден
  • канцелариски дигитрон со голен 12 цифрен екран
  • двојно напојуванје батерија и соларно
  • стандардни математички функции
  • дупла нула
  • квалитетна пластична конструкција
  Quick View
 • 0 out of 5

  Дигитрон ДГ900

  260,00 ден
  • канцелариски дигитрон со голен 12 цифрен екран
  • двојно напојуванје батерија и соларно
  • стандардни математички функции
  • дупла нула
  • квалитетна пластична конструкција
  Quick View
X