лепак дрвофикс

Прикажени се 2 продукти

 • 0 out of 5

  Лепак дрвофикс 100 мл.

  40,00 ден
  • лепак дрвофикс
  • идеален за хоби изработки
  • без киселини
  • нетоксичен
  • заштитен од сушење
  • пластична конструкција
  • за хартија, картон, фотографија,
  • за текстил, кожа, леки ткаенини, плутени материјали,
  • 100 мл.
  Quick View
 • 0 out of 5

  Лепак дрвофикс 100 мл.

  36,00 ден
  • лепак дрвофикс
  • идеален за хоби изработки
  • без киселини
  • нетоксичен
  • заштитен од сушење
  • пластична конструкција
  • за хартија, картон, фотографија,
  • за текстил, кожа, леки ткаенини, плутени материјали,
  • 100 мл.
  Quick View
X