flipchart табла

Прикажан е 1 продукт

 • 0 out of 5

  Flipchart табла 70х100 цм.

  3.200,00 ден
  • flipchart со магнетна основа
  • суво бришење
  • метална концтрукција со 3 нозе
  • сталажа напред за маркер и сунгер
  • штипка за прицврстување и регулирање на хартија
  • димензии 700 x 1000 мм.
  Quick View
X