Коверти Американ без прозор

1,80 ден

  • цврсти и издржливи
  • 80 гр. хартија
  • димензии 110 x 230 мм.
SKU: TTO 400285* Категорија: , , | Во цената на продуктот е вклучен ДДВ |
Споделете со пријателите