Папка кожена со патент ”Ambassador”

-8%

870,00 ден 800,00 ден

  • идеална за состаноци и конференции
  • внатрешноста содржи
  • тефтер за пишување
  • држач за пенкало
  • прегради за визит карти
  • една голема преграда
SKU: TTO 405119 Категорија: , , | Во цената на продуктот е вклучен ДДВ |
Споделете со пријателите