Папка со два ластика А3 пвц

160,00 ден

  • полипропилен
  • дебелина 380 микрона
  • јака и отпорна на оштетувања
  • две ластики
  • формат А3
SKU: TTO 406222 Категорија: , , | Во цената на продуктот е вклучен ДДВ |
Споделете со пријателите