Папка со ластик и копче А4+ пвц со 12 прегради

-4%

260,00 ден 250,00 ден

  • архивска торба
  • 12 прегради
  • А4+
  • јака и отпорна на оштетувања
  • флексибилна
  • со ластик и копче
Исчисти
SKU: TTO 403034* Категорија: , , | Во цената на продуктот е вклучен ДДВ |
Споделете со пријателите