Платно за Сликање 30 х 40 цм.

180,00 ден

  • платно за сликање
  • 3 пати премачкано
  • цврст рам
  • 280 гр./м2
  • димензии 30 х 40 цм.
SKU: TTS 406961 Категорија: , , | Во цената на продуктот е вклучен ДДВ |
Споделете со пријателите