Платно за Сликање 50 х 50 цм.

350,00 ден

  • платно за сликање
  • 3 пати премачкано
  • цврст рам
  • 280 гр./м2
  • димензии 50 х 50 цм.

 

SKU: TTS 406968 Категорија: , , | Во цената на продуктот е вклучен ДДВ |
Споделете со пријателите