Спајалици 32 мм.

-9%

22,00 ден 20,00 ден

  • заоблени
  • големина 32 мм.
SKU: TTO 404223 Категорија: , , Таг: | Во цената на продуктот е вклучен ДДВ |
Споделете со пријателите