Стреч фолија 2.5 кг. 23 микрони

-9%

330,00 ден 300,00 ден

  • Стреч фолија
  • 2.5 кг.
  • 23 микрони
SKU: Стреч фолија 2.5 кг. 23 микрони Категорија: , , | Во цената на продуктот е вклучен ДДВ |
Споделете со пријателите