Тетратка А4 Spirit лукс ”Gliter” 80 листа линија со мека корица

100,00 ден

  • 80 листа линија 80 гр.
  • со меки корици
  • корица 300 гр.
SKU: TTS 406214 Категорија: , , | Во цената на продуктот е вклучен ДДВ |
Споделете со пријателите

    Осврти

    Сеуште нема критика.

    Бидете први кои ќе ги разгледате “ Тетратка А4 Spirit лукс ”Gliter” 80 листа линија со мека корица ”