Фасцикли У – најлонски папки А4 1/100

180,00 ден

  • полипропиленска
  • мазна
  • антистатичка
  • дебелина 30 мик.
  • димензија 234х310
SKU: TTO 400103 Категорија: , , Тагови: , | Во цената на продуктот е вклучен ДДВ |
Споделете со пријателите