Хемиски пенкала “Ballpoint”

5,00 ден

  • пластичен материјал
  • дебелина на пишување 1 мм.
  • должина на пишување 800 м.
Исчисти
SKU: TTO 403498* Категорија: , , | Во цената на продуктот е вклучен ДДВ |
Споделете со пријателите