Хефт иглици 24/6

20,00 ден

  • висок квалитет
  • капацитет 30 листови
  • големина 24/6
SKU: TTO 404219 Категорија: , , Тагови: , | Во цената на продуктот е вклучен ДДВ |
Споделете со пријателите