Регистратор ”Standard” A4, 7.5 цм.

110,00 ден

• широки, картонски
• ширина: 7.5cm
• дебелина: 2.0mm
• картонска корица: 1290g
• обложени со еко полипроиленска фолија (100mic)
• внатрешност: бела хартија
• квалитетен метален механизам
• формат: A4

Исчисти
SKU: TTO 405052* Категорија: , , | Во цената на продуктот е вклучен ДДВ |
Споделете со пријателите